Zise sluga către slugă: ”O rog pe Violeta să depăşească gardul”

Claudia Popa

Rareș Bogdan i-a adresat un mesaj ministrului Muncii și Protecției Sociale, aflat în Germania, acolo unde mai mulți muncitori români s-au plâns că ar fi fost umiliți și păcăliți după ce au ajuns la nemți.

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că nu i s-a permis să plece în Germania, însă după 2 iunie va merge să vadă ce se întâmplă.

O rog pe Violeta, cu colegialitate, să depăşească gardul, că s-ar putea să găsească leopardul după gard. Să nu se ducă doar acolo unde este dusă. Or să încerce să o ducă în locurile unde condiţiile de muncă sunt bune.

Să stea Violeta în Germania până rezolvă problema. Nici să nu le zâmbească, să nu fie drăguţă, e reprezentatul Guvernului unei ţări care reprezintă ceva în Europa. Ei ne-au cerut ajutorul. Violeta să se poarte ca un stăpân, nu ca o slugă, să fie puternică, să înțeleagă faptul că dacă e puternică şi îşi susţine punctul de vedere eşti respectat. Violeta să nu lase să fim umiliţi. Întreaga Românie este umilită, nu doar cei de la muncă”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *