Virusică Vasilică Cîțu, praf și la propriu și la figurat. Repetent pe banii românilor

Claudia Popa

După 2 avize negative pentru funcția de ministru și după 2 moțiuni simple împotriva lui, adoptate, repetentul Cîțu le râde în nas românilor, rămânând în funcție.

Reprezentanții PSD au reacționat dur, afirmând că ”liberalii l-au adunat cu fărașul de pe jos, l-au scuturat de praf și au decretat că poate fi refolosit, că e foarte competent”.

”Până acum, Cîțu a căzut de patru ori în șase luni. Liberalii l-au adunat cu fărașul de pe jos, l-au scuturat de praf și au decretat că poate fi refolosit, că e foarte competent.

Românii au văzut cât de competent este ministrul Cîțu.

⛔ Nu a reușit să răspundă concret la o simplă întrebare: pe ce a cheltuit miliardele împrumutate?

⛔ Nu a știut nici să răspundă dacă și cu cât va mari pensiile în septembrie.

⛔ Iar firmele au simțit, din păcate, și ele competența ministrului liberal de Finanțe. Cel mai mic pachet de sprijin, ca răspuns la pandemie, dintre statele europene, de doar 3% din PIB. La același nivel cu Tunisia sau Togo și cu mult sub Polonia (15% din PIB) sau Cehia (18% din PIB)!

‼️Dar Președintele Iohannis și premierul Orban sunt mulţumiți de el! Florin Cîțu pare să fie foarte bun doar pentru liberali și afacerile lor. Pentru românii simpli și pentru economia locală, ministrul Finanțelor rămâne mai periculos decât un virus. Iar, din păcate, nici aici nu există vaccin care să repare efectul acțiunilor sale”, transmite PSD.

Până acum, Cîțu a căzut de patru ori în șase luni. Liberalii l-au adunat cu fărașul de pe jos, l-au scuturat de praf și…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 13 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *