Virgil Popescu, cioclul economiei românești, vrea să îngroape de tot ROMGAZ SA

Iulian Iacobescu

Vineri13.ro a făcut o serie de anchete despre ROMGAZ SA și despre fostul director general al acesteia, Volintiru Adrian, care au dus până la urmă la destituirea acestuia.

Dintr-o companie fanion a economiei românești, Volintiru și grupul lui de interese au dus-o pe marginea prăpastiei. Mai este doar un pas și se pare că cineva chiar vrea să-i facă vânt.

De asemenea, vineri13.ro a scris și despre luptele fratricide care se dau pentru preluarea acestei companii, o adevărată vacă de muls pentru buzunarele unora.

După ce, săptămâna trecută, am dezvăluit că un grup de interese fost pedelist, dar cu aceleași apucături, vrea să pună mâna pe companie, nimeni, nedorindu-și, se pare, un profesionst adevărat, iată că a venit și rândul lui Virgil Popescu, acest cioclu al economiei românești.

Faptul că ROMGAZ SA nu are nici până la această oră un director general care să provină din rândul profesioniștilor din energie și gaze ”i se datorează”, în mare măsură, și acestui derbedeu politic, pe numele lui Virgil Popescu.

A făcut tot posibilul, în ultimele CA-uri, să nu fie numit nimeni, încercând să-l păstreze cu disperare, interimar, pe fostul lui consilier Daniel Corneliu Pena.

Acest Pena a fost dat afară de la Petrom pentru incompetență și nereguli grave în fișa postului.

Popescu a mers până într-acolo încât l-a mințit și dezinformat pe premierul Cîțu, în legătură cu situația ROMGAZ, în speranța că poate să îl impună pe Pena.

Pentru următorul CA care va avea loc vineri, 12 februarie 2021, Popescu, prin tot felul de artificii, pregătește prelungirea mandatului lui Pena cu încă 4 luni.

Vă prezentăm mai jos ordinea de zi a CA-ului unde punctele 1 și 2 sunt cu dedicație pentru Pena.

De menționat este faptul că la dosarul lui de la ROMGAZ nu există nici un CV, acesta ascunzându-și studiile și experiența profesională.

De altfel, marți, 9 februarie 2021, o delegație a sindicatului de la ROMGAZ SA Mediaș a fost la ministrul Virgil Popescu, căruia i-au explicat că acolo este nevoie de un profesionist pentru a readuce compania acolo unde îi este locul, și nu un politruc obedient care să facă bani pentru partid și buzunarele lui Popescu.

Virgil Popescu se joacă cu bricheta. Ar putea să se ardă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *