Vin ninsorile. CNAIR are echipe pregătite să intervină

Claudia Popa

Pentru a interveni permanent în zonele avertizate de meteorologi, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Direcţiile regionale ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au fost mobilizate pentru a interveni informează, duminică, CNAIR.

“Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin în
permanenţă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, informează dcbusiness.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică două avertizări de Cod galben şi Portocaliu pentru intervalul 23 martie, ora 2:00 – 25 martie 2020, ora 10:00, ce vizează ninsori abundente cantitativ şi viscol, ce determină scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, pot accesa site-ul www.cnadnr.ro, dar şi paginile de facebook şi de Twitter ale companiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *