Victor Ciutacu 7 ani de RTV. Mulți înainte !

Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu, cunoscut pentru comentariile sale acide, a scris un mesaj emoționant cu prilejul împlinirii a 7 ani de ROMANIA TV.

”Sunt fix 7 (șapte) ani de când am plecat fizic din Intact la Romania TV; fără scandal. Convins, nu mai e nici un secret, de Sebi Ghiță. Aș fi preferat să serbez cu totul și cu totul altfel. Nu cu ochii scoși. Nu cu soția închisă-n casă și cu copilul autoizolat la 2.000 km distanță. Nu cu breaking news continuu. Nu cu anunțat de morți în direct. Nu cu doctori după doctori în emisie. Dar n-am de ales. Și nici n-am voie să cad. Pur și simplu, nu-mi permit s-o fac. Așa că n-o s-o fac.
Mă găsiți, ca de obicei, la locul știut. Cel mai lung loc de muncă din istoria mea în televiziune. Dacă-mi făcea cineva pronosticul ăsta atunci, îi spuneam că-i nebun.
Mi-ar fi plăcut să marchez cumva festiv acești 7 ani de-acasă. N-a fost să fie. Așa că vă las un (auto)promo de acum 5 (cinci) ani. În mare, totu-i cam la fel. Cu un singur amendament: emisiunea mea, care de un an și ceva se numește Punctul culminant, a ajuns cel mai vizionat talk-show zilnic la nivel național de pe piață. În cea mai urmărită televiziune din România. Pare c-a meritat…”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *