Unifarm, compania unde directorii au probleme. Chiar și cei garantați de PNL

Iulian Iacobescu

Șeful Unifarm a fost schimbat din funcție, după acuzațiile de corupție aduse de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

În locul său a fost pus Ionuț Ionescu, om cu carnet de partid și candidat din partea PNL la un post de consilier județean în Constanța.

Cine Este Ionuț Ionescu, Noul Director Interimar Al Unifarm. În ...

Ionuț Ionescu este un talent managerial neșlefuit și nedovedit de concursul pentru funcția de președinte – director general al Casei județene de Asigurări de Sănătate Constanța, examen la care a obținut numai 5,5. Notă de trecere, totuși…

El face parte din Consiliul de Administrație al Unifarm din 2017. Cu doar un an mai devreme candidase din partea PNL pentru funcția de consilier județean, informeaz ă Libertatea.

Conform CV-ului, noul director interimar al Unifarm este, din 2013, și manager la Medical System 2004. Miroase a incompatibilitate cu noua funcție deținută, dar asta vor decide autoritățile.

Ionuț Ionescu a lucrat la Spitalul Clinic CF Constanța, în perioada decembrie 2007 – ianuarie 2011, mai întâi ca manager, apoi ca director financiar contabil.

Între 2005-2007, Ionuț Ionescu a fost director de vânzări la Intermedical București. Ionuț Ionescu a absolvit Liceul Teoretic Traian din Constanța (1992-1996), apoi a studiat la Universitatea de Marină Constanța, Facultatea de Electromecanică Navală (nelicențiat), Facultatea de Management (2000-2004), Școala Națională de Sănătate Publică și Managment Sanitar (2007) și Școala Națională de Studii Politice Administrative/Facultatea de Comunicare și Relații Publice (2005-2007, diplomă de master), subliniază stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *