Un grup de voluntari din Constanța face măști-viziere pentru medici

Claudia Popa

În plină criză de coronavirus – COVID-19 -, un grup de tineri cu suflet din Constanța au sărit în ajutorul medicilor, categorie greu încercată în aceste vremuri cumplite.

JCI Constanta în parteneriat cu Party Balloony și Sian Image au preluat inițiativa Viziere.ro pe teritoriul județului Constanța.

Dacă sunteți cadru medical la nivelul regiunii Constanța și aveți nevoie de viziere vă rugăm să completați formularul de mai jos.

PENTRU CADRE MEDICALE
📍 https://forms.gle/iwnPwYNBsxS1sapN9

Dacă doriți să vă alăturați ca voluntar de asamblare viziere la nivelul regiunii Constanța vă rugăm să completați formularul de mai jos.

PENTRU VOLUNTARI
📍 https://forms.gle/ujzsX4ofmHJZPN7VA

Dacă doriți să vă alăturați ca partener și puteți oferi materiale de producție la nivelul regiunii Constanța vă rugăm să completați formularul de mai jos.

PENTRU PARTENERI
📍 https://forms.gle/L9D7amUkwGz28w4q9

📢 S-a început deja producția de viziere.

📢 Din cauza riscului crescut și a numărului mare de cereri, prioritatea numărul unu sunt spitalele din județul Constanța. Ne dorim să venim în susținerea medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, farmaciștilor.

Pentru a crește producția de viziere avem nevoie de resurse umane, financiare și materiale. Dorim să trimitem viziere acolo unde este nevoie de ele, concret să le donăm în măsura în care obținem materiale necesare producției prin sponsorizări/ parteneriate/ donații.

#MATERIALE necesare:
▪️PETG dimensiune: 0.5mm – 0.8mm (peste 0.8mm devine prea rigid și nu poate fi folosit)
▪️Cutii de transport 300(L)x220(l) (sau mai mult) x230(h)mm
▪️Scoci
▪️Opțional: lasere CNC

#DONAȚIE
➡️pe Revolut: 📱+40 761 640 794
sau
➡️în contul Banca Transilvania
Beneficiar: Asociația JCI Constanța
Cod Fiscal: 33043911
IBAN RO21BTRLRONCRT0235391701
SWIFT Code / BIC : BTRLRO22CTA
Detalii plată: Viziere PET
Donație minimă recomandată: 15 RON

#MăImplicPentruConstanța #BeBetter

După cum știți, stocurile vizierelor din comerț au fost epuizate. Până în acest moment Viziere.ro au primit peste 3.000 de cereri pentru producerea a peste 20.000 viziere de la cadre medicale, ambulanțieri, farmaciști, personal DSU sau jandarmi care se află în prima linie de acțiune, iar cifrele cresc gradual pe măsură ce tu citești acest text.

Viziere.ro au prototipat o vizieră de protecție a feței pentru medici a cărei durată de fabricare este foarte mică și din materiale care sunt ușor de procurat.

Spre deosebire de vizierele comercializate, viziera concepută de către colegii noștri va fi gratuită și disponibilă în măsura posibilităților de producție.

Proiectul este 100% bazat pe voluntariat!
Vizierele se donează #gratuit către cei care au nevoie și orice încercare de a comercializa produsul va fi raportat de către autorități și se pedepsește conform legii.

The best makers are the ones that make a change!”, spun voluntarii e pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *