Traian Bendorfean, gest extraordinar în plină criză! Se oferă voluntar la Spitalul Județean Mureș!

Claudia Popa

În plină pandemie de coronavirus, iară că apar și oameni curajoși și cu suflet mare, care se implică în viața comunității pentur ajutorarea semenilor lor. Este cazul omului de afaceri Traian Bendorfean, un om cu suflet nobil care donează spitalelor, instituțiilor, bătrânilor, oamenilor nevoiași și copiilor internați în spitale.

De gestul său extraordinar, voluntar, de a dona 5000 de măști medicinale pe care le-a primit cadou nu a aflat doar Mureșul, ci și Bucureștiul, un oraș în care banul este mai important decât sufletul.

Traian Bendorfean a dus măști la Poliția Reghin, Primăria Suseni, Primăria Hodac, Primăria Ibănești, la Târgu Mureș, la diferite persoane, dar și la Reghin unde a distribuit celor care l-au contactat.

De asemenea, omul de afaceri a promis că va mai duce măști la Poliția Locală Tg.Mureș, va trimite la Târnăveni, Luduș și SighișoaraMai mult, săptămâna viitoare, Traian Bendorfean a spus va primi din nou 5000 de măști și combinezoane medicale.

Totuși, ceea ce a făcut până acum i se pare prea puțin. Omul dorește să fie voluntar pentru spitalul Județean Mureș și nu se dă în lături de la nici o muncă. El înțelege, ca nimeni altul, că, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim uniți să ne ajutăm.

Gestul său ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți, pentru că, a mai spus Bendorfean, nu are studii de specialitate, însă este dispus să facă orice: să șteargă pe jos, să spele bolnavii, să care targa, orice, numai să ajute. Câți politicieni și aomeni de afaceri mai sunt dispuși să se pună la dispoziția celor în suferință, fără să ceară nimic în schimb?

Vorbele acestui mare filantrop ar trebui să răsune în urechile fiecăruia dintre noi: ”Trăim într-o lume în care foarte mulți oameni au uitat sau nu înțeleg cum este să te iubești pe tine însuți, să îți iubești aproapele. Nu există satisfacție mai mare decât să pui seara capul pe pernă simțind că ai făcut destul, că ai făcut tot ceea ce ai putut atât pentru tine, cât și pentru ceilalți”,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *