Titularizare 2020: profesorii, debusolați, Anisie, la fel

Iulian Iacobescu

Profesorii care doresc să devină titulari au un stres în plus, pe lângă cel reprezentat de examenul în sine. Și anume, acela că nimeni, dar nimeni nu le spune exact – sau măcar cu aproximație, dar să nu se mai schimbe nimic – ce se va întâmpla cu titularizarea.

Anisie, ministrul Educației și Cercetării, e din ce în ce mai depășită de situație. Atât de depășită, încât, după ce a făcut capul mare tuturor celor care o ascultau – că ieșea public și, zâmbind, ne mai arunca o bombonică – Iohannis a ieșit și a spus clar că până în septembrie nu se mai deschid școlile.

A mai auzit-o cineva pe Anisie vorbind de cele 3 scenarii diferite de ieșire din situația de urgență. Le-a prezentat public? Nici pomeneală! Oare chiar existau cu adevărat? Monica Anisie ar trebui să iasă public să explice.

După brambureala asta, cea legată de titularizare devine așa, un fleac, pe principiul: Titularizare 2020? A, un fleac. I-am ciuruit.

”Examenul de titularizare și pentru definitivare în învățământ, precum și pentru obținerea gradelor didactice se vor organiza după un calendar comunicat de MEC”, anunță, sec, instituția condusă de Anisie.

Cu alte cuvinte, nimeni nu știe nimic… Singura speranță rămâne la Cel de Sus, se pare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *