Document exclusiv! Strigăt disperat al sindicatului Romgaz SA către premierul Orban și ministrul Economiei Virgil Popescu

Iulian Iacobescu

Sindicaliștii de la Romgaz SA s-au săturat până peste cap de combinațiile și jaful din bani publici făcut de directorul general Adrian Volintiru. Despre actele de corupție ale acestuia a ajuns să vorbească o țară întreagă.

Ei solicită premierului Ludovic Orban și ministrului Economiei Virgil Popescu să verifice trei dintre licitațiile care au ridicat multe controverse cu privire la modul lor de desfășurare legal și procedural, precum și la suspiciunea că nu au fost realizate conform normelor și reglementărilor din cadrul societății.

Este vorba despre:

  1. achiziție teren la Corunca
  2. externalizarea serviciilor de mentenanță pentru stațiile de uscare ale sucursalei Mureș
  3. folosirea procedurii de negociere competitivă pentru stația de uscare de la Coșereni sucursala Mureș în loc de licitație deschisă.

”Față de cele de mai sus, rugăm Guvernul României și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri să analizeze aceste acțiuni ale conducerii Romgaz, competențele ei manageriale și sp ia măsurile care se impun pentru a le stopa acțiunile pe care le întreprind contrare legii”, usțin sindicaliștii în adresa înaintată Guvernului României.

”Considerăm foarte important analizarea situațiilor evidențiate în presă, deoarece acestea pot fi numai vârful icebergului dar pot fi mult mai multe dacă nu se ia nici o măsură pentru a proteja societatea de a mai apărea o pată de neșters asupra sa și a oamenilor care au clădit-o punând suflet și profesionalism înaintea tuturor intereselor machiavelice”, se mai arată în documentul menționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *