Șomaj tehnic. Olguța Vasilescu, reacție dură: ”Sunteti toti mincinosi sau habar nu aveti unul de altul pe acolo prin guvern?”

Claudia Popa

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu taxează dur derapajele actualului guvern, ai căror reprezentanți par să facă fiecare politici separate.

În timp ce ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, asigura românii că bugetarii nu mai intră în șomaj tehnic, ministerele aveau termen să transmită la Guvern măsurile și planurile pentru aplicarea șomajului tehnic.

”Ieri, domnul Cîțu asigura poporul ca nu se pune problema ca bugetarii sa intre in somaj tehnic. Nici poveste de asa ceva… Tot ieri, ministerele aveau termen sa transmita la guvern masurile si planurile pentru aplicarea somajului tehnic. Si tot ieri, Violeta Alexandru afirma ca bugetarii vor intra in somaj tehnic fiindca trebuie sa fie “solidari” cu cei din privat carora le-au scazut salariile, uitand insa sa spuna ca deja bugetarii au pierdere pe venit de pana la 30 la suta, prin eliminarea unor sporuri. Sunteti toti mincinosi sau habar nu aveti unul de altul pe acolo prin guvern?”, a tunat Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Ieri, domnul Cîțu asigura poporul ca nu se pune problema ca bugetarii sa intre in somaj tehnic. Nici poveste de asa…

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Marţi, 14 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *