Senatul a decis: Cîțu va executa pedeapsa acasă

Este clar că, după ce această criză se va termina, dar, mai ales, când această guvernare PNL iresponsabilă și coruptă va dispărea o dată cu alegerile locale și parlamentare și când la putere va veni o altă majoritate dedicată înțelegerii românilor, un număr mare de miniștri, secretari de stat PNL și ”băieții deștepți” din jurul lor vor răspunde penal.

Asta bineînțeles dacă DNA-ul, Parchetele, instituțiile de forță vor ieși din ”carantina” politică și își vor face datoria. Marea majoritate a acestor impostori vor răspunde nu numai pentru incompetență, dar și pentru hoție sau, cum s-ar zice, celebrul ”la îndărăt” sau ”zeciuială”.

În acest sens, marți seară, în plină criză de pandemie și în plină criză a sistemului sanitar, Senatul a votat Legea Alina Gorghiu: deținuții cu pedepse de până la 7 ani pot sta acasă. Acesta este un proiect inițiat și susținut de parlamentarii PNL. Au știut exact când să-l supună la vot, trecând aproape neobservat. Este că mulți care acum citiți această informație nu știați de ea?

Este normal ca doamna Gorghiu să-l pună la adăpost pe ”pudelul” Cîțu care a împrumutat peste 10 miliarde de euro și care s-ar putea să ”latre” de complicele Isar. Ei sunt complici de mult, de când au dat atacul la leu. Gândiți-vă cam ce comisioane s-au încasat la aproximativ 15 miliarde de euro, care, din păcate, nu se regăsesc nicăieri în economie sau investiții.

Prin această lege, le-a pregătit atât celor 2 apropiați de suflet, cât și colegilor de partid, condiții de lux în sensul în care, după ce vor fi condamnați, vor sta în ”celulele” de sute de metri pătrați, știu fiind faptul că majoritatea stau în case și apartamente opulente,

Lista este lungă. Putem continua cu Virgil Popescu, ministrul Economiei, Ion Ștefan, zis Grindă (2,5 milioane de euro din Fondul de rezervă al Guvernului), ministrul Dezvoltării, Vâlceanu (firma mamei sale a încasat 40 de miliarde de lei de la CEO Oltenia) și exemplele ar putea continua.

Vă supun atenției un nume, noul prădător al Guvernului Orban, omul care dirijează numirile și comisioanele: Antonel Tănase. Dar, să nu uităm și de Ludovic Orban.

Acum, sper că realizați frica ce a pus stăpânire pe acest grup infracțional organizat care se numește PNL. Mai devreme sau mai târziu vor ajunge acolo unde le este locul, adică LA PUȘCĂRIE. Asta, bineînțeles, dacă scapă de furia poporului.

C.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *