Semnele vremurilor: Biblia, intactă, după ce biserica a luat foc

Claudia Popa

În plină pandemie de coronavirus, când oamenii sunt îndemnați să nu mai meargă la biserici pentru a se evita răspândirea virusului ucigaș, în fața ochilor noștri se produce o minune.

Ieri după amiază s-a petrecut un lucru care dă multora de gândit. Întâmplarea a avut loc la Arad, acolo unde pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. În interior, însă, au găsit aproape intactă Biblia cu tricolor.

Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!”, au scris cei de la IGSU pe Facebook.

Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul… În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de…

Publicată de IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania pe Vineri, 3 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *