Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig

Iulian Iacobescu

Un puternic grup de presiune format din congresmani americani și de oameni de afaceri influenți ai cultului penticostal din SUA în strânsă colaborare și legătură cu senatori, deputați și oameni de afaceri din România, membri ai aceluiași cult forțează schimbarea actualului director al SRI Eduard Hellvig și înlocuirea lui cu un om al lor.

Robert Sighiartău și Ben-Oni Ardelean, conducătorii acestui grup din România, dau ca sigură reușita acestei acțiuni comune a grupurilor penticostale foarte influente atât în congresul SUA cât și în Parlamentul României și nu numai, deși se știe că președintele Klaus Iohannis este împotriva acestei schimbări.

Explicația lor este că va fi forțat.

Înlocuitorul lui Hellvig nu este altul decât un membru al cultului penticostal, actual senator al României și fost ministru al Apărării, pe numele lui Gabriel Leș.

De altfel, același grup l-a ”forțat” pe Dragnea să-l numească a doua oară ministru al Apărării.

Facem precizarea că în Parlamentul României sunt 87 de membri ai acestui cult din toate partidele, conduși de Ben-Oni Ardelean.

De ce se dorește această schimbare? Veți afla într-un material viitor.

Nota redacției: oare ce s-a întâmplat cu cele 3 plângeri la DNA ale omului de afaceri Sorin Petric care a fost deposedat abuziv de teren care a ajuns, până la urmă, în proprietatea Bisericii Penticostale?

One thought on “Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig

  1. Orban e maestru la prabusirea PNL-ului ! A inceput cu magistratii ( pensii si imixtiuni in justitie)., continua cu medicii si acum se ia de SRI ! TACAM COMPLET PENTRU DETASARE (sic) LA JILAVA ! SUCCES BAIRTE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *