Românii, luați la mișto. Iohannis promite decretarea stării de urgență… de luni

Iulian Iacobescu

După învestirea Guvernului Orban, președintele României, Klaus Iohannis, a precizat, în cadrul unei declarații de presă, că apreciază votul care s-a dat astăzi.

El a anunțat că va decreta stare de urgență de săptămâna viitoare.

”Guvernul a depus jurământul în condiții foarte speciale din cauza epidemiei de coronavirus. Felicitări noului guvern și le doresc mult succes. Apreciez votul care s-a dat azi. S-a transmis un mesaj de unitate din Parlament. Prima prioritate e continuarea luptei cu coronavirus și a gestiona întreaga criză.

Guvernul care își preia mandatul e Guvernul care a lucrat cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză.

Vom continua cu toate forțele această luptă. Noul Guvern, împreună cu mine, ne vom didica toate energiile, 100% pentru a gestiona această criză și după terminarea ei pentru a guverna foarte bine pentru România și pentru români. Voi decreta stare de urgență”, a declarat Iohannis, potrivit antena3.ro.

De ce să declare de luni stare de urgență? Păi, pentru că e președinte, face ce vrea mușchiul lui. Așa că, dacă el vrea ca starea de urgență să fie instituită de luni, de luni sa fie. Că și curele de slabire tot de luni se țin. Și lăsatul de fumat.

Vorba aia: urgență, urgență, dar unde-i graba?

P.S. Pentru că a decretat stare de urgență abia de luni, să vedeți mâine haos și panică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *