Robert Negoiță le râde în nas bucureștenilor – la plimbare prin parc, deși ordonanțele militare interzic asta

Claudia Popa

Primarul Sectorului 3 ia exemplu de la ministrul de Interne, Marcel Vela, și nu dă doi bani pe ordonanațele militare.

În prima zi de Paște, edilul de la 3 s-a gândit să își ia iubita și să facă o plimbare de relaxare în Parcul IOR, că doar, după o masă îmbelșugată, o ieșire la aer liber nu poate face decât bine.

Așa că, sportiv, Negoiță a început să pedaleze cu elan alături de sufletul său pereche prin parcul gol, care ar fi trebuit să stea închis. Dar ce nu se face pentru dom primar?

Plimbarea primarului ar fi rămas un secret dacă o bucureștancă vigilentă, cu cont de Facebook, nu ar fi dat dovadă de spirit civic și nu ar fi filmat toată aventura pe bicicletă a lui Negoiță.

”Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: “verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”, a scris bucureșteanca, atașând și două filmări în care se vede clar ce face Negoiță.

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care…

Publicată de Lilia Stana pe Duminică, 19 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *