Radu Cristescu, unul dintre liderii de opinie radicali din PSD, face o radiografie dură a tragediei de la Piatra Neamț

Claudia Popa

Unul dintre cei mai virulenți comunicatori ai PSD, Radu Cristescu, și-a făcut publică, prin intermediul unei postări pe pagina proprie de Facebook, opinia despre recenta tragedie de la secția ATI a Spitalului Județean Neamț.
” Să fie clar : nu vreau, in nici un fel, politizarea tragediei de la spitalul din Piatra Neamţ! Nu este nici momentul şi nici cazul să le aruncăm oamenilor în ochi ipocrizii politice, când ei au atât de mare nevoie doar de răspunsuri. Au nevoie să ştie că o astfel de dramă NU se va mai întâmpla celor dragi lor, şi că dacă se află într-o situaţie critică şi sunt la mâna statului, acesta se va îngriji de ei şi nu îi va trage la răspundere pentru toată clasa politică a ultimilor 30 de ani “, a scris Radu Cristescu, în postarea sa.


” Prioritatea mea, ca politician şi candidat PSD, este ca astfel de tragedii, sau altele din trecutul deloc îndepărtat sau uitat, să nu se mai producă. Nu mă laud că ştiu tot ce se întâmplă în sistemul sanitar românesc, dar ştiu că oamenii au nevoie acum, mai mult decât oricând, să fie bine îngrijiţi. Iar acolo unde sistemul nu mai face faţă, să cerem ajutor, pentru ca oamenii să primească această îngrijire. Ceea ce s-a întâmplat cu medicul erou de la Piatra Neamţ, care a fost plimbat prin trei spitale, până să fie transferat în Belgia, este ruşinos. La fel ca şi autosuficienţa de care dă dovadă guvernul față de sprijinul oferit de un reputat centru medical din Israel. Poate că tragedia nu putea fi prevăzută, dar haosul de după această nenorocire a fost nepermis de mare, iar PNL trebuie să răspundă la multe întrebări grele. Mai ales cele despre modul în care instituţiile statului au acţionat şi acţionează în acest caz “, a adăugat Cristescu, care a încheiat cu o somație clară : ” Ajunge cu vorbele ieftine ! Curățați ce e de curățat, cît mai e timp !
Altfel, voi, guvernanții, veți fi cei curățați. Prin votul românilor “.

https://www.facebook.com/RaduCristescuPaginaOficiala/posts/3409060159207093

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *