Radu Cristescu: Români disperați care își părăsesc familiile în pragul Sărbătorilor

Claudia Popa

În pragul Sărbătorilor, românii, sătui de atâta lapte și miere liberală își iau lumea-n cap, pentru a le asigura traiul celor rămași acasă, nemaiținând cont nici de coronavirus. Iată ce spune cunoscutul politician Radu Cristescu, PSD:

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

”In guvernarea PNL, aia cu lapte și miere, oamenii pleacă, in prag de sărbători și în plină pandemie ucigașă, ca sa culeagă sparanghelul lui tanti Merkel în Germania.
Iar agariciul asta de Orban a găsit și țapul ispășitor – directorul Aeroportului din Cluj. Asta in condițiile in care in incinta aeroportului, lucrurile s-au desfășurat normal. Adevăratul dezastru s-a petrecut in parcarea aeroportului, care aparține Consiliului Județean Cluj.
Doar ca acolo este președinte un PNL-ist de vază, sau.de varză, pe nume Alin Paunel Tișe. Doar ca, fiind PNL-ist, e bun, că ei nu sunt niciodata vinovați. Deci, lui trebuia sa-i ceri demisia, agariciule Orban.
Am vazut și intervenția lui Rares ” Ruj Roz” Bogdan. După câte știm, marțafoiul circar Rares este europarlamentar și locuiește in Cluj. Cum de nu s-a dus acum la diasporenii lui, atât de dragi in campania electorală? Când s-a dus in campanie electorală și a dat mana cu ei, cu alegatorii, oare figurantul cu batistuță i-a rugat doar sa-l voteze, sau i-a și întrebat ce probleme au și cum sa le rezolve ? Odată ce a ajuns la putere, cu ajutorul diasporei, a încercat oare circarul cu bulbuci sa le rezolve problemele?
Acum, când disperarea oamenilor e atât de mare, încât in prag de sărbători pleacă de acasă, de ce nu s-a dus Dichisilă urlătorul la aeroport, sa le spună “Dragi romani, ramaneti in tara, este nevoie de voi, avem și noi agricultura, vorbesc și cu incompetentul ăla de Orban, și cu incompetentul de ministru al Agriculturii, și incercam sa va rezolvam problemele” ?Și ca sa va dați seama de diferența intre actualul ministru al Agriculturii, liberalul Oros, și fostul ministru Daea, iată declarațiile lor, opuse total :
Oros – ”Orice roman are dreptul sa lucreze unde dorește”, în timp ce Daea a spus cu totul altceva – ” Trebuie sa facem tot posibilul sa ne ținem muncitorii în țară”. O sluga liberala a strainilor, față în față cu un român adevarat.
Pe scurt : marș la gunoi, potăi liberale, cu minciunile voastre cu tot !”, a scris Cristescu.

In guvernarea PNL, aia cu lapte și miere, oamenii pleacă, in prag de sărbători și în plină pandemie ucigașă, ca sa…

Publicată de Radu Cristescu pe Joi, 9 aprilie 2020

One thought on “Radu Cristescu: Români disperați care își părăsesc familiile în pragul Sărbătorilor

  1. Oi fi eu mai putintica la minte, dar nu pricep de ce ar fi vinovata conducerea aeroportului pentru faptul ca romanii incearca cu disperare sa se agate de-o oportunitate. Ca n-o fi tocmai oportunitate, vor constata doar ei si nu actualul guvern care, cu exceptia teoriei nemiscarii, nu a venit cu nicio solutie (mea culpa, a venit cu una: aia cu arestul domiciliar – proasta, dar data pentru prieteni. Adica exact motivul pentru care vociferau la PSD).
    Revenind la tapul ispasitor – directorul Aeroportului din Cluj, imi amintesc cu rasu’-plansu’, bancul ala in care unul voia sa-si taie organele genitale pentru ca-l inselase nevasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *