Radu Cristescu, PSD: ”Va veni și ziua judecății voastre, mânjiților iohanisto- liberalo-useriști!”

Iulian Iacobescu

Deputatul social democrat Radu Cristescu scrie un comentariu extrem de dur referitor la cazul Alexe, demnitarul care a avut tupeul să declare la ieșirea de la DNA că este… nevinovat.

Inocentul liberal Costel Alexe, zis și “Tablă”, fost ministru al Mediului, a declarat la ieșirea de la DNA ca este nevinovat. Asta deși omul a luat mită 22 tone de tablă. Ba chiar, avertizat de ” sifoanele ” din sistem, a și divorțat, ca să-și pună averea furată la adăpost.

Ori poate că, ca un mare bărbățel ce e, vrea să dea vina pe nevastă, fiindcă o fi aflat că la închisoarea de femei Tîrgșor sânt condiții mai bune decât în pârnăile unde a stat maestrul lui liberal de mangleală, Relu Fenechiu.Probele din dosar sânt zdrobitoare, iar președintele Iohannis n-a avut încotro și și-a dat acordul, scrâșnind din dinți, pentru începerea urmăririi penale. Dar DNA-ul galben-albastru nu a luat nicio măsură preventivă împotriva lui Alexe, nici cauțiune sau control judiciar…darămite reținere. Asta în condițiile în care pentru alti oameni politici, neagreați de putere, au fost luate măsuri drastice, arestări, control judiciar și cauțiuni mari pentru un simplu abuz in serviciu.

Adică pentru unii ciumă, pentru alții mumă ! Așa se întâmplă când Justiția este controlată de doi geambași de case, obținute ilegal, prin fals: Iohannis și Stelian Ion, amândoi uniți prin același mod de operare. Hoți de case, ajunși stăpânii justiției! Lupi în blană de oaie, care mint cu nesimțire oamenii de rând. Dar va veni și ziua judecății voastre, mânjiților iohanisto- liberalo-useriști !, a scris Cristescu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=837150400166122&id=100016135086078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *