Radu Cristescu, PSD: ”Mafia PNL-istă, mai tare decât presa și DNA!”

Iulian Iacobescu

Politicianul Radu Cristescu – PSD – prezintă un caz grav de corupție în care este implicat nimeni altul decât ministrul Dezvoltării, Ioan Ștefan, care l-a mințit pe premierul României, Ludovic Orban.

Mafia PNL-ista mai tare decât presa și DNA!

Analfabetul funcțional sau inteligentul asimptomatic, Ioan Stefan, zis “Grindă”, a reușit pana la urma sa dea cele 2.5 milioane de euro, din Fondul de rezerva al Guvernului, omului de afaceri George Mois din Negresti-Oaș, pentru un imobil, proprietatea acestuia din urma.
Conform Gazetei de Nord-Vest, Satu-Mare, consilierii județeni au decis cumpărarea centrului comercial Ankora de pe Strada Iuliu Maniu nr 2 și mutarea bibliotecii in noul spațiu.
Este vorba de celebrul scandal in care ministrul Dezvoltării, Ioan Stefan, l-a mințit pe premierul Orban, spunându-i ca banii sunt pentru un spital. Acest caz a fost prezentat pe larg, cu probe video, atât de mine, pe pagina mea de Facebook, cât și de toate TV de știri.

Cu toate ca au existat probe, nici de data asta DNA nu s-a sesizat. Asta, deși din toate informațiile prezentate avem de a face cu un caz de corupție la cel mai înalt nivel, a scris Cristescu.

Mafia PNL-ista mai tare decât presa și DNA!Analfabetul funcțional sau inteligentul asimptomatic, Ioan Stefan, zis…

Publicată de Radu Cristescu pe Marţi, 4 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *