Radu Cristescu, PSD, dă răspunsul la întrebarea momentului: adevărul despre Grupul de Comunicare Strategică

Iulian Iacobescu

Cunoscutul și abilul politician Radu Cristescu spune cine se află în spatele celebrului și misteriosului Grup de Comunicare Strategică, devenit, de când cu pandemia de coronavirus, un fel de Dumnezeu pe pământ, care ne spune când să stăm în casă, să nu ne îmbolnăvim, când să ne spălăm pe mâini etc.

”Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică dar si PNL își dau arama pe fata! Grupul de Comunicare Strategica da datele PNL-ului care le și publica, înainte de a o face MAI. Presa se prinde, mai ales ca datele erau (surpriza sau nu!) greșite, după care PNL șterge postarea. Dacă cineva mai avea vreo îndoiala ca nu PNL coordonează acest grup, cred ca astăzi i s-a spulberat îndoiala. Apoi, se mai miră ca lumea nu mai crede!
Adevărata surpriza este alta, ca sa nu zic, minciuna, premeditare, ticăloșie și toate la un loc. Dacă nu ma înșel, pe 27 februarie, președintele Klaus Iohannis, iese și ne spune ca de fapt acest COVID 19 este o simpla răceala și nu trebuie sa ne facem probleme. Exact in ziua in care apărea primul caz in România. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgentă. Dar, surpriza, Grupul de Comunicare Strategica se înființează, ATENȚIE, pe 3.03.2020, 3 MARTIE, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat. Vreți sa știți și cine sunt membrii acestui Grup de Comunicare Strategica, care este secret pana acum? Ei sunt: dl Andi Manciu, consilier de Stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și doamna Sorina Coșbuc, consiler al ministrului Vela, fost reporter Realitatea TV și fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan. In biroul ei de la MAI, doamna Coșbuc este “ajutata” de dl comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umbla vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm.

A nu se confunda Grupul de Comunicare Strategica cu specialiștii Ministerului Sănătății și altor specialiști avizați. Ei, membrii GCS, sunt cei care dau cifrele alarmante care de multe ori se bat cap in cap și nu corespund cu datele transmise de specialiști.
Toate acestea cu acordul lui Vela și girul lui Orban!
Toată manipularea pentru interesul politic al lui Iohannis! Și bineînțeles pentru buzunarele lor…”, a scris Cristescu.

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=701402680407562&id=100016135086078

One thought on “Radu Cristescu, PSD, dă răspunsul la întrebarea momentului: adevărul despre Grupul de Comunicare Strategică

  1. Aceștia sunt “ specialiștii “ care dac parte din Grupul de Comunicare Strstegica , care ne umfla capul cu aceste cifre mincinoase și care vor sa mențină acest nivel crescut , mai făcând o diversiune pe la un Centru de batrani unde chipurile s-au msi îmbolnăvit așa peste noapte 50/70/90 batrani de COVID19.!
    Pe cine credeți ca pacăliți voi cu aceste așa zise îmbolnăviri ?
    Vouă nu ca este Rușine sa manipulați cu nerușinare milioane de romani?
    Suntem sătui de statistica voastră scârboasă , Ludovic Orbán , nu ești bun de nimic , decât de fitilisme, programe fără termene de finalizare , intr-un cuvânt un program făcut pe genunchi care nu ca avea sorți de izbânda.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *