Radu Cristescu l-a terfelit pe Stamule, în direct, la oră de vârf! Liberalul nu a avut replică!

Claudia Popa

Politicianul Radu Cristescu – PSD – a avut o ieșire dură la adresa lui Tănase Stamule, consilierul economic al premierului Orban, după ce acesta a declarat că, după 3 săptămâni de relaxare ”s-a redeclarat starea de catastrofă”.

”Ascultați-l pe Stamule. După mintea lui suntem în stare de catastrofă, nu de alertă. Acest Stamule pe care îl vedeți este consilierul premierului Ludovic Orban pe problame economice. Uitați-vă și dvs cine coordonează politica economică a României: o catastrofă, la fel ca și Guvernul”, a tunat Cristescu în direct la emisiunea Cătălinei Porumbel de la Antena 3.

Acesta a postat înregistrarea momentului pe contul său de You Tube.

3 thoughts on “Radu Cristescu l-a terfelit pe Stamule, în direct, la oră de vârf! Liberalul nu a avut replică!

 1. Legi caricatura, guvern caricatura ! Si respiratia lor oripileaza.Stamule (de altfel ,toti is aceeasi ştanțatura), bate doar campii, divagheaza! Si ca sa convinga ca vine diin mediul infect Johannis et co IDIOTI,-o tras o dunga ,ca Bula, cu PSD ca nu au lasat “acreditare” 😂 pentru maşti.

 2. Guvernul liberal Ludovic Orban , in loc sa folosească aceasta psndemie PDNTRU demararea unor lucrări mari in infrastructura și ss atragă INVESTITORII STRATEGICI PENTRU A FOLOSI ACEASTA FORȚA DE MUNCA DE PESTE UN MILION DE ROMANI ÎNTORȘI IN ROMÂNIA PRACTIC NU DAC NIMIC.!!!
  Mai Deștepții lui papuc , dacă nu va pricepeți plecați dracului de la guvernare, împreuna. Cu mentorul vostru de doi bani pe numele sau Ludovic Orbsn , o catastrofa economică.!!!!
  O asemenea adunătura de indivixi agramați, inculți , nu sm văzut on viața mea.!!
  Sunteți un blestem pe România.!!!!!!!!

 3. Iar a propos dd prostanacul ăla de Stamule Tanase , ditamai consilier economic (!!!!!!) a lui Ludovic Orban , este de noaptea minții.!!! Individul asta nu a lucrat o zi in privat , dar vine cu nonșalantă și ne da “ lecții “ de Economie.!!!
  Mai p**ă, când terminam ASE la profesorul Ovidiu Nicolescu , mare profesor de economie, dumneata Stamule , te jucai cu p**a in nisip.!!!! Sti Economie de doi bani, nu sti nimic.
  Spune-ne și noua , “ profesore “ , ce proiecte mari are guvernul liberal in aceasta pentru pentru atragere celor peste un milion de romani întorși acasă, concret , cu subiect și predicat.!!!!
  România ar putea face investiții de cel puțin 15/25 miliarde de euro, cu efecte reale in economie și acest lucru , ne-ar putea sjuta sa mai aplanam din deficitul bugetar de 9,7% pe 2020 și 11,4% in 2021.Poate aduce la buget in perioada 2020-2024 cel puțin 40:50 miliarde de lei și împreuna cu restructurarea sistemului bugetar încă pe atât , astfel ca in trei ani , acest deficit bugetar urias sz fie aplatizat in proporție de 70/80%.!!! Dar voi liberalii va Ocupați de chestiuni mărunte și vedem pe zi ce trece. , ca practic nu veniți cu nimic concret.!!!! Și totul in defavoarea romanilor care au nevoie de locuri de munca dar voi nu faceți nimic concret .!!! Va complaceti sa apăreți doar la TV sa va vedem scafarliile acelea seci și atât.!!!!!
  Voi realizări ca România este in criza? Nu cred.!!! Sunteți niște incompetenți și agramați care nu aveți de-a face cu România reala.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *