Radu Cristescu îi desființează pe Cîțu și pe Orban: ”Liberalii, ticăloși până la capăt!”

Politicianul a scris, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că, de fapt, gândul liberalilor este doar la anticipate, nu la interesul și, implicit, la binele românilor.

Radu Cristescu scrie, în stilul său dur, că mesajul postat de Cîțu la scurt timp după depunerea mandatului de premier desemnat este încă o dovadă de cinism la adresa românilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

”Mă uit la postarea lui Cîțu și înțeleg că vrea să fie alături de președinte în momentele dificile. Păi, care președinte, Cîțule? Iohannis, pentru că nu cred ca el trece prin momente dificile sau Orban, care într-adevăr trece prin momente dificile… riscând sa rămână fără serviciu ? Am înțeles că diseară tot pe Orban îl desemnează premier.
Mai spune Cîțu că el crede cu tărie în alegerile care vin. Adică tot la anticipate se gândesc. Ticăloși până la capăt!
Probabil că între două “prize”, la Cîțu, și două sticle de vinars, la Orban, imbecilii ăștia, cu Iohannis în frunte, confundă cursul valutar euro / leu cu sondajele de opinie în care se văd câștigători”, a scris Cristescu.

Politicianul a adăugat că acesta este doar unul din rezultatele gestului iresponsabil de astăzi al liderului liberal și al colegilor lui din PNL.

”Imbecili până la capăt!”, a încheiat Radu Cristescu.

Magda Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *