PSD: ”Iohannis și PNL au ZERO empatie față de români, dar arată MULTĂ simpatie pentru interlopi!”

Iulian Iacobescu

Președintele Klaus Iohannis și PNL au fost efectiv pulverizați de reprezentanții PSD care arată cum oamenii care sunt acum ”la butoane” nu au nici un pic de empatie pentru românii de rând.

Mai mult, aceștia au avut grijă ca interlopii să aibă măști de protecție, îîn timp ce românii cinstiți au parte numai de promisiuni fără acoperire.

Iohannis și PNL au ZERO empatie față de români, dar arată MULTĂ simpatie pentru interlopi!Iohannis și PNL au ZERO empatie față de români, dar arată MULTĂ simpatie pentru interlopi. O guvernare de Duduieni politici își dă arama pe față!

În #Românianormală a lui Iohannis poliția vânează o bătrânică de 71 de ani, care a ieșit din izolare ca să nu moară de foame, dar este foarte atentă la nevoile interlopilor.

Ministerul lui Vela a dat formal niște amenzi, dar în realitate nu a deranjat focarul cu sute de oameni de la înmormântarea unui infractor, ba chiar le-a împărțit gel dezinfectant și măști gratuite: pentru nevoiași – nu, pentru interlopi – da!

Aceasta este adevărata imagine a puterii liberale, dură cu victimele și cei aflați în dificultate, dar protectoare cu pedofilii, violatorii și interlopii.

Când furi primari folosind banii publici chiar în clădirea Guvernului ca liberal, devine aproape firesc să fii mai #solidar cu un #penal decât cu un #pensionar!, au scris social democrații.

https://web.facebook.com/watch/?v=1403022456553314

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *