PSD, ieșire dură: ”Iohannis și Guvernul trebuie să recunoască EȘECUL! Joacă viața românilor la loterie”

Claudia Popa

Reprezentanții PSD susțin că președintele Klaus Iohannis și Guvernul liberal au calculat eronat felul în care se va termina starea de urgență și că până se va intra în starea de alertă va exista un vid legislativ de 3 zile.

În opinia social democraților, Iohannis și Guvernul nu vorbesc despre această greșeală comisă din prostie și cinism electoral.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text

”Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume #răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine.

Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare.

A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral!”, transmite PSD.

https://web.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/photos/a.333738986771222/1991326494345788/?type=1&theater

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *