PSD : Cifrele oficiale ale pandemiei au devenit o loterie!

Iulian Iacobescu

Reprezentanții Partidului Social Democrat acuză faptul că datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică.

”De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!

Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita financiar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, susține PSD.

De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 17 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *