Prognoza meteo: cât mai durează vremea rece

Claudia Popa

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a explicat cât vor mai ține ninsorile, dar și când se va încălzi vremea.

“După episodul de frig din zilele care urmează, pentru că veștile sunt bune din punctul de vedere al evoluției condițiilor meteorologice, de joi, de la o zi la alta, înregistrăm creșteri ale valorilor de temperaturi. Joi vorbim de temperaturi care pot atinge valori de până la 14 grade Celsius, mai ales în regiunile extracarpatice, iar sfârșitul de săptămână, vineri, sâmbătă și chiar și duminică este posibil să vorbim de valori de 16 – 17 -18 grade Celsius. Așadar, vom avea parte de o încâlzire, începând cu a doua parte a acestei săptămâni, iar vestea este bună pentru că și din punct de vedere al regimului de precipitații, aria acestora se va restrânge”, a declarat Elena Mateescu, în exclusivitate pentru DC NEWS

Aceasta a explicat că de joi se vor înregistra creșteri ale valorilor de temperaturi. Joi, temperaturtile ar putea ajunge la 14 grade Celsius, iar duminică am putea avea chiar 16 grade Celsius.

Aria precipitațiilor se va restrânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *