Primarul Iașului vrea război cu mii de lasere și ulii contra porumbeilor

Primarul Iașului, proaspătul liberal Mihai Chirica, recidivează cu noi declarații hilare, din seria celor cu care ieșenii s-au obișnuit în ultimii ani.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, primarul Chirica s-a arătat foarte deranjat de porumbeii dintr-un cartier al orașului, propunînd o metodă revoluționară pentru a combate păsările respective : laserele.

Liberalul Chirica a declarat că e dispus să cumpere, din banii primăriei, oricîte lasere anti-porumbei sînt necesare : ” zece, o sută, o mie, cîte or să trebuiască “.

O altă metodă propusă de primarul liberal a fost cea a uliilor anti-porumbel, numai că, în acest caz, Mihai Chirica a detectat o problemă : conform declarațiilor liderului penelist, dacă mănîncă prea mulți porumbei, ulii se vor îngrășa, deci nu vor mai putea zbura și vor fi mîncați de pisici.

Primarul Iașului e cunoscut pentru frecventele lui declarații bizare, fiind și amendat recent de CNCD pentru o asemenea declarație cu tentă rasistă.

În trecut, el l-a numit pe mitropolitul Moldovei ” fratele de peste drum “, s-a comparat cu Isus, în Postul Paștilor, s-a declarat general și urmaș al Doinei Cornea, iar despre Iași a spus că e ” Dubaiul Estului “, pentru ca mai apoi să declare că în rețeaua de apă potabilă sînt șobolani morți.

În urma acestei serii de declarații bizare, în presa locală a apărut ipoteza că primarul liberal ar consuma substanțe halucinogene, mai mulți jurnaliști și politicieni recomandîndu-i lui Mihai Chirica, în mod repetat, un consult psihiatric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *