Portăreii bat la ușa lui Petrov! Fost purtător de cuvânt al partidului: ”Nasol, rămâne tolomacul și iubi fără bani pentru apariții TV și presă”

Iulian Iacobescu

Partidul lui Traian Băsescu are probleme mari. După ce că își pierde electoratul, PMP mai este și dator vândut.

Partidul Mișcarea Populară a fost dat în judecată de firma care a tipărit, în 2014, materialele electorale cu care formațiunea a participat la alegeri. Mai exact, împotriva PMP au fost intentate 96 de procese – da, ați citit bine, 96 de procese – pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei.

De fapt, nu este nici o diferență între evazioniștii care introduc facturi false în contabilitate, trăgând țepe statului și Traian Băsescu, Eugen Tomac &Co care bagă firme în faliment neonorându-și facturile, în timp ce ies la Tv și urlă că le pasă de mediul de afaceri și capitalul românesc. Demagogie și atât.

De altfel, ucraineanul Tomac este cunoscut ca omul care a prejudiciat Departamentul Românilor de Pretutindeni cu peste 1 milion de euro, având și dosare penale pe rol.

Magda Bistriceanu, fost purtător de cuvânt al PMP, scrie, pe pagina sa de Facebook, un text extrem de dur ca reacție la acest subiect.

”Partidul tolomacului a fost dat în judecată de firma care a tipărit materialele electorale. Împotriva PMP a fost intentat proces pentru recuperarea unei datorii de un milion de euro.

Patronul firmei care a tipărit materialele publicitare și-a exprimat uimirea față de refuzul PMP de a-și achita restanțele financiare de vreme ce, după calculele sale, “formațiunea a încasat din subvenții (pe legea nouă) circa 22 de milioane de lei.”

Conform datelor publicate de Monitorul Oficial, în 2019, PMP a încasat DOAR DIN COTIZAȚII, aproape 680.000 de lei.

Nasol, rămâne tolomacul și iubi fără bani pentru apariții TV și presă. Noroc cu sponsorii care au grija sa-i scoată materialele nefavorabile lui din presa”, a scris Bistriceanu.

Partidul tolomacului a fost dat în judecată de firma care a tipărit materialele electorale. Împotriva PMP a fost…

Publicată de Magdalena Bistriceanu pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *