PNL și guvernul său batjocoresc diaspora care i-a votat. Oamenii, ținuți ore în șir la cozi la vamă

Iulian Iacobescu

Partidul de guvernământ a uitat declarațiile de dragoste pe care i le făcea Diasporei înainte de alegeri și acum i-a întors spatele.

Românii reveniți din străinătate stau în vămi ore întregi, iar autoritățile sunt depășite de situație.

Prin punctele de frontieră din ţară au trecut, vineri, aproximativ 44.400 persoane. Au ieșit 23.000 de oameni din țară și au intrat 21.400. Peste 5.000 de persoane au fost trimise în izolare sau carantină.

Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 44.400 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 23.000 mijloace de transport (din care 14.600 automarfare).

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 21.400 persoane cu 11.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 23.000 persoane cu 11.300 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 29.500 de persoane şi 15.000 de mijloace de transport (8.600 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 14.300 de persoane cu 7.800 mijloace de transport.

Au fost trimise spre izolare/carantină la locuință 5.309 de persoane.

Principalele puncte de trecere unde au fost dispuse astfel de măsuri sunt: PTF Nădlac I – 2.966 (din care 905 pe jos), PTF Borş – 1.582, PTF Petea – 145, PTF Nădlac II – 448, PTF Vărşand – 69 etc.

La frontiera de vest sunt operaţionale 8 puncte de trecere a frontierei pentru efectuarea formalităţilor de control atât pe sensul de intrare în România, cât şi pe sensul de ieşire din România, pentru traficul de persoane, respectiv automărfare (în funcţie de specificul fiecărui punct), respectiv Petea și Urziceni (judeţul Satu Mare), Valea lui Mihai și Borş (judeţul Bihor), Vărșand, Turnu, Nădlac I și Nădlac II – (judeţul Arad).

Nu s-a permis intrarea în ţară pentru 3 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 2 cetăţeni români din diferite motive legale.

2 thoughts on “PNL și guvernul său batjocoresc diaspora care i-a votat. Oamenii, ținuți ore în șir la cozi la vamă

  1. Rusine mincinosilor si jigodiilor de sunt la putere neau pacalit cu lozinci mincinoase, ne conduce tot felul de rase inumane un neamt, un ungur,un arab si daca le analizam si studiem trecutul numai nemernici traficanti,alcolisti, suntem vinduti de tot noii orinduirii si suntem un popor pierdut ne conduce altii tara aceasta de a fost printre primele tari care eram autohtoni, acum industria 0 agricultura 0 economie 0 si in plus nea vindut si sasi bata joc altii de noi sa le aducem banii fraierilor numai firme fantome tot conduse de excrocii de la guvern si isi bat joc in ultimul hal si cu frontierele, frumos la neamt, asa vede el o Romanie normala cu corupti numai mincinosi si escroci de vina e sistemul corupt Iohanis in frunte nu vede padurile cum trec frontierele, sa dea dumnezeu sa fie toti trasi la raspundere si sa traiasca si si pe o pensie de gunoi dupa ce cei batrini au lucrat cu chin pentru a avea ei ce fura ,sa arda toti in iad

  2. Ce conditii trebuie sa respectam.. la intrare in Romania.. Punctul Nadlac.. eu_cetatean roman si sotul meu Italian?.. È importante zona de unde venim?.. Noi din Piemonte.. Avem intentia sa plecam de pe 03 /06..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *