Partidul Ecologist Român, apel ferm către Iohannis: ”Îi cerem presedintelui să acționeze acum”

Iulian Iacobescu

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, spune că medicii noștri au nevoie de ajutor și materiale sanitare și îi cere președintelui Iohannis să se adreseze Chinei.

De ce nu cereți ajutor Chinei? Repetaţi greșeala lui Bănicioiu la Colectiv?

Partidul Ecologist Român îi solicită din nou Preşedintelui Klaus Iohannis să ceară ajutorul Chinei.

După declarația ministrului interimar al Finanțelor Publice, Florin Cîţu, potrivit căruia se estimează că situaţia actuală ar putea dura cel puțin șase luni şi ţinând cont inclusiv de previziunile specialiștilor din alte state europene privind durata acestei crize epidemice, Partidul Ecologist Român revine cu solicitarea către Preşedintele României de a cere ajutor Chinei in contextul gestionarii cazurilor de COVID- 19. Mai mult, scoatem în evidenţă că state mai pregătite ca noi din punct de vedere al sistemului de sănătate, ca Italia și Spania, au cerut deja ajutorul ţării care a reușit sa gestioneze cu succes coronavirusul.

Îi cerem Președintelui să acționeze acum, și să lase orgoliile de-o parte, având deja exemplul întârzierii închiderii granițelor, solicitare a PER lansată în februarie, dar ignoraţa de către Guvern şi Președinție. Din păcate avem și experiența tragică de la Colectiv când guvernanții de atunci, în frunte cu Banicioiu, au spus ca avem de toate și că nu e nevoie de sprijinul statelor europene. Medicii noștri au nevoie de ajutor și materiale sanitare! Nu fiţi orgolioşi!”, subliniează Dănuț Pop, președinte PER, într-un mesaj de pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *