Orban, ciuruit. Diana Tușa: ”Nu vă e frică de Dumnezeu?”

Claudia Popa

Deputatul social democrat Diana Tușa a scris un comentariu foarte dur la adresa lui Orban pe care îl acuză că s-a încurcat în minciuni pentru a-și justifica grija față de pedofili și violatori.

Ludovic Orban Pentru a-și justifica grija față de #pedofili și #violatori, Ludovic Orban s-a încurcat iar în #minciuni!

Legiuitorul este cel care stabilește definiția și regimul juridic al unei infracțiuni. Asta este treaba Legiuitorului, domnule Orban ❗ Dacă Legiuitorul vrea ca infracțiunile de viol și act sexual cu un minor să fie #imprescriptibile, atunci așa sunt!

Mai mult, Legiuitorul a considerat că sunt necesare #pedepsemaimari cu închisoarea atât pentru pentru viol în general, cât și pentru agresiunile sexuale asupra #minorilor sau #traficuldeminori, inclusiv pentru actele sexuale dintre #majori și cei care au între #14-16ani. Și a legiferat în consecință. Ceea ce nu ar trebui să vă mire, domnule Orban! Mai ales după cazul bestiei de la Caracal!

Și mai mult, domnule Orban, știți foarte bine – doar sunteți proeuropean, nu-i așa??! – încă din 13 decembrie 2011 (deci acum #9ani ❗) Parlamentul European a adoptat #DIRECTIVA 2011/92/UE, prin care nu doar solicita statelor membre #pedepsemaxime pentru violatorii copiilor și în general a pedofiliei, DAR și cerea TUTUROR STATELOR MEMBRE (AȘADAR, ȘI ROMÂNIEI!) să-și modifice și legislația astfel încât să se îndrepte către imprescriptibilitatea acestor fapte.

Nu vă e frică de Dumnezeu? Ați ajuns să apărați toate bestiile cu două picioare! Rușineeee!!!!, a scris deputatul social democrat.

Ludovic Orban Pentru a-și justifica grija față de #pedofili și #violatori, Ludovic Orban s-a încurcat iar în #minciuni!…

Publicată de Diana Tusa pe Miercuri, 5 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *