Nelu Tătaru se folosește de funcție ca să-și angajeze neamurile la stat

Iulian Iacobescu

Neluțu de la Sănătate dovedește că e un familist. Dacă și-ar fi manifestat acest lucru în cercul său de cunoștințe nu ar fi avut nimeni de obiectat, ba, mai mult, omul ar fi fost un exemplu pentru cei din jur.

Însă Neluțu a vrut să știe toată țara ce grijuliu e el cu neamurile, așa că și-a angajat fratele la ISU Vaslui.

Vorbim despre colonelul Niculae Tătaru. El va prelua, începând de astăzi, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.
Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. El îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ, scrie AGERPRES.

La Antibiotice SA Iași, Ministerul Sănătății deține 53,0173% din acțiuni, iar pentru a reprezenta interesele statului în AGA, ministrul Nelu Tătaru a numit-o pe verișoara sa, vasluianca Mihaela Vlada, iar acum vrea să îi găseascăo funcție bună și fratelui, scrie CURENTUL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *