Ministrul Educației, desființat de o jurnalistă: ”Altele sunt obiectivele acum, să fim serioși…”

Iulian Iacobescu

Jurnalista Georgiana Arsene, expertă pe zona de educație, scrie, pe blogul personal inprimalinie.org, un articpl dur după ce președintele Klaus Iohannis a ieșit și a făcut precizări cu privire la începutul noului an școlar. Acesta a fost secondat de ministrul Monica Anisie, care a făcut turul televiziunilor.

Arsene susține că președintele Klaus Iohannis a salvat-o și de data aceasta pe Anisie.

După ce zile la rând ministrul Monica Anisie a ieșit și ne-a vorbit de scenarii legate de începutul noului an școlar, iată că azi a salvat-o din nou președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a ieșit și a spus că pe 14 septembrie 2020 începe noul an școlar. Mulțumim, știam, altceva?

Altceva, da… Cum va începe noul an școlar? Ei bine, Iohannis ne-a spus că totul va fi în culori: verde, galben și roșu.

Problema care se pune este că totul a fost lăsat în grija școlilor și de la centru aflăm numai că un singur lucru e sigur: că începe școala.

Cum va începe noul an școlar? Cu grijă și cu atenție și cum se pricepe fiecare, fiindcă, la nivel înalt, astea nu sunt teme de interes. E campanie electorală, altele sunt obiectivele acum, să fim serioși…

Cum va începe noul an școlar? Cu alte cuvinte, Dumnezeu cu mila, mai ales că, în cazul în care va fi nevoie ca școala să se desfășoare în sistem hibrid, adică o parte din activități să se țină în școală și o parte în online, modul de împărțire a elevilor și modul de desfășurare a cursurilor se va lua tot la nivelul conducerii școlii. 

În asemenea condiții, în care președintele iese și face anunțuri despre începerea noului an școlar – Monica Anisie mai este ministrul Educației și Cercetării? Ce spuneți, domnule premier Ludovic Orban?, a punctat Georgiana Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *