Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru PNL și Orban!

Iulian iacobescu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi atrage atenția premierului Ludovic Orban și PNL asupra greșelii făcute o dată cu atacarea la CCR a legii amânării plății ratelor.

”PNL dă astăzi proba #maturității politice. Atacarea la #CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de #PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului.

Văd că vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic!

PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice au răspuns pozitiv apelului pe care l-am făcut ieri și au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru #România”, a scris Ciolacu.

PNL dă astăzi proba #maturității politice. Atacarea la #CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de #PSD și votate…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 6 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *