Marcel Ciolacu, declarație bombă: ”Vom prelua controlul în Parlament”

Iulian Iacobescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat, acum puțin timp, după finalul ședinței CExN, că Guvernul a acționat haotic, fără să țină cont de cineva.

” Guvernul a acționat haotic, nu a ținut cont de nimeni și a ajuns într-un punct critic. Situația nu mai poate continua așa. PSD va acționa responsabil, ca de fiecare dată. Vom prelua controlul în Parlament și vom vota toate legile necesare pentru a proteja nivelul de trai al românilor, locurile de muncă, dar și măsurile cerute insistent de mediul de afaceri sau de cei din agricultură”, a explicat Ciolacu.

Acesta a declarat că situația nu poate dura așa și că Guvernul trebuie să vină cu un plan concret. El spune că este un haos care duce la dezastru, precum cel de la Suceava, unde au murit oameni. În opinia lui Ciolacu, Guvernul a ajuns într-un punct critic. Liderul social-democraților a transmis că PSD va fi responsabil ca de fiecare dată.

Guvernul a acționat haotic, nu a ținut cont de nimeni și a ajuns într-un punct critic. Situația nu mai poate continua așa. PSD va acționa responsabil, ca de fiecare dată. Vom prelua controlul în Parlament și vom vota toate legile necesare pentru a proteja nivelul de trai al românilor, locurile de muncă, dar și măsurile cerute insistent de mediul de afaceri sau de cei din agricultură.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *