Magda Bistriceanu, mesaj pentru pensionarul Băsescu

Iulian Iacobescu

Magda Bistriceanu, fost purtător de cuvânt al partidului lui Traian Băsescu, critică dur declarațiile fostului președinte, care a făcut glume pe seama uneia din măsurile luate de protejare a vârstnicilor în contextul pandemiei de coronavirus.

”Hai că s-a găsit și nea Băse să facă o glumă proastă. Asta după ce Iohannis a anunțat că pentru a proteja persoanele peste 65 se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă.
Băsescu a spus:”De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația”…de parcă se și ducea la cumpărături! Hai, să fim serioși, știe toată lumea că “cumpărăturile” alea erau regizate.

Să-i transmită cineva ca în Italia cele mai multe decese s-au înregistrat in rândul persoanelor vârstice. Și dacă tot se plânge, sa apeleze la cele doua fiice!”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.

One thought on “Magda Bistriceanu, mesaj pentru pensionarul Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *