Mafia portocalie PDL-istă vrea să pună mâna pe Romgaz SA

Iulian Iacobescu

După dezastrul făcut de fostul director general al Romgaz SA, Adrian Volintiru, cel care a dus compania în cea mai neagră perioadă a existenței sale și a fost demis, în cercurile de interese, la cel mai înalt nivel, a început o luptă crâncenă pentru postul rămas vacant. Se urmărește și eliminarea lui Florin Cîțu din actul decizional.

În loc să caute un profesionist, mafia pedelistă încearcă să impună un om de paie, pe care să-l poată manevra după bunul plac. Deh!, s-a auzit că se poate fura în voie de acolo. Și cum să rateze tocmai ei o asemenea oportunitate?

Florin Muntean

Inițiatorul acestei mânării este nimeni altul decât Florin Muntean, fost director la Transgaz SA, și fost director BAT – Baza de Aprovizionare și Transport din cadrul Romgaz SA, pe care a și privatizat-o.

De asemenea, Muntean este și posesorul unui număr impresionant de dosare penale, volatilizate, se pare. Incredibil, nu?

Așa se întâmplă când instituțiile de forță ale statului, cum ar fi DNA-ul, nu își fac datoria.

Pentru cei care nu știu, Florin Muntean a fost și este unul dintre sponsorii principali ai lui Vasile Blaga, care se pare că astfel revine și el în circuit. În circuitul banilor.

Este același Florin Muntean, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului procuror șef din Mediaș, Lascu pe numele său, nimeni altul decât tatăl Laurei Codruța Kovesi, cel care, se pare că i-a și propus-o pe Codruța lui Vasile Blaga care, la rândul său, i-a ”dus-o” lui Traian Băsescu.

Și atunci, cum să își facă DNA-ul datoria față de acest individ?

Acest Florin Muntean, împreună cu Gheorghe Roman, primarul Mediașului, încearcă să îl pună forțat în funcția de director general Romgaz SA pe un obscur individ pe numele lui – predestinat parcă – Totan. Totan Costel, care din nimic a ajuns director de sucursală la Mediaș.

Mai facem precizarea că tăticul lui Totan Costel a fost director general al Romgaz tocmai când Florin Muntean a privatizat BAT Mediaș.

Recent, Florin Munteanu, împreună cu Gheorghe Roman, l-au luat de mânuță pe Costel Totan și l-au dus la ”șefa” Raluca Turcan, pentru sprijin și, probabil, stabilirea comisionului.

De această ”combinație” nu este străin nici fostul director general Adrian Volintiru, care l-a numit pe Totan director de sucursală la Mediaș la propunerea primarului Roman.

Pentru a-și consolida susținerea pentru Totan, Florin Muntean a vorbit și cu președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe. Cei 2, Muntean și Păunel Tișe se pare că ar fi ”asociați” la construcția unui cartier de locuințe în Cluj, cel din urmă rezolvând, potrivit surselor noastre, problema autorizațiilor de construcție.

După ce Volintiru l-a numit pe Totan la sucursala Mediaș, Romgaz SA a și făcut rapid o sponsorizare către primăria din oraș.

Revenim în curând cu detalii care îi vor da insomnii lui Muntean. Oare un flagrant la madam Turcan nu ar merge sau (încă) nu au voie procurorii DNA?

P.S. Pe Totan îl recomandă vocea, talentul, familia și interesele mafiei PDListe de a pune mâna pe Romgaz SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *