Macabrii de la USR și victoria lui Clotilde Armand

Iulian Iacobescu

Vlad Alexandrescu, fostul ministru al culturii, membru USR, demonstrează clar că viziunea sa despre viață, moarte și victorie este diferită de cea a muritorilor de rând. Nu îl voi include acum în rândul geniilor, cu viziuni diferite asupra lumii.

Ei bine, Alexandrescu, într-o postare de pe Facebook, laudă victoria candidatului Dreptei Clotilde Armand la alegerile locale. Totul frumos până acum, numai că Alexandrescu, lovit de geniu – au de filoxeră, depinde de situație, ilustrează victoria lui Armand cu o poză a acesteia de la funeraliile regelui Mihai din 2017.

În imaginea de la înmormântare, Clotilde apare cu fața schimonosită.

După două zile agitate și pline de tensiuni și emoții, începând de azi-noapte Sectorul 1 are un nou primar: Clotilde Armand!Felicitări, dragă Clotilde, știu cât de mult ți-ai dorit să câștigi aceste alegeri! Împreună cu PNL poți avea și majoritatea în Consiliu, nu mai rămâne decât să te înconjuri de specialiști, oameni dedicați și pasionați de administrație publică care să redea strălucirea acestui Sector.Îmi doresc foarte mult ca cele două teatre din Bucureștii Noi să redevină funcționale, rețeaua de săli de cinema preluate în ultimii ani de Primărie să fie repusă în circuitul ei obișnuit, iar Sectorul 1 să devină un loc în care se creează și se consumă cultură de cel mai înalt nivel.Bonne chance!Foto: decembrie 2017, la funeraliile Regelui Mihai, a scris Alexandrescu.

După două zile agitate și pline de tensiuni și emoții, începând de azi-noapte Sectorul 1 are un nou primar: Clotilde…

Publicată de Vlad Alexandrescu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *