Lia Olguța Vasilescu ”șterge pe jos” cu liberalii: ”Ăștia sunt “specialiștii” PNL: chelneri, ciocli, coafeze și lăutari!”

Claudia Popa

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a reacionat dur, după ce, în cadrul unei emisiuni de la B1 Tv, în cadrul unei discuții despre pensiile speciale – la care nu a fost invitat nici un reprezentant al PSD – s-a spus că social democrații le-ar fi… crescut.

” Ma uit la B1. Sunt invitate doar de la PNL – Violeta Vijulie si PMP – Ioana Felicia Constantin, ca la orice post obiectiv care se respecta. Doamna Constantin, fost secretar de stat la Ministerul Muncii pana mai ieri, in guvernul PNL, isi da cu parerea despre pensiile speciale si da vina, cum altfel, decat pe PSD care le-ar fi inventat si crescut. Trec peste faptul ca habar nu are ca tatal celor mai mari pensii din Romania e liberalul Valeriu Stoica, trec si peste atacurile politice. Dar nu pot trece peste nesimtirea cu care vorbeste ca PSD a crescut pensiile speciale, in conditiile in care am fost singurul guvern, cel din 2017, care a pus frana cresterii pensiilor speciale, prin PLAFONAREA lor. Ce credeti ca a facut aceasta domnita secretar de stat cand ordonanta de plafonare, 59/2017, se dezbatea in parlament, la Comisia de Munca si trebuia sa spuna punctul de vedere al guvernului? A solicitat ABROGAREA. Cu alte cuvinte, a dat din nou drumul la cresteri nesimtite la nivelul pensiilor speciale. Si acum da vina pe PSD pentru ce a facut ea si guvernul PNL! Pentru ordonanta respectiva, pe care am semnat-o in 2017, primesc si acum “urari de bine”, am inca plangeri penale si amenintari cu moartea. Pentru ca nu am lasat pensiile speciale sa mai creasca. Domnita care a cerut sa se creasca din nou pensiile speciale, pe guvernarea PNL, da acum lectii… Cat tupeu sau cata prostie! Si spun prostie fiindca dupa ce a cerut abrogarea ordonantei respective in parlament, guvernul Orban s-a aparat spunand ca n-a stiut secretarul de stat despre ce e vorba! Se vede si in emisiunea asta! Ea ii da tot cu PSD-ul care a crescut pensiile nesimtite… Astia sunt “specialistii” PNL: chelneri, ciocli, coafeze si lautari!”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Ma uit la B1. Sunt invitate doar de la PNL – Violeta Vijulie si PMP – Ioana Felicia Constantin, ca la orice post…

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Duminică, 24 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *