Lia Olguța Vasilescu, mesaj pentru un fost premier: ”Până acum nu am avut nervi să te ascult! ”

Iulian Iacobescu

Fostul ministru al muncii, Lia Olguța Vasilescu, îl atac dur pe Teodor Stoloja, despre care spune că vorbește fără să aibă habat de subiect.

Inainte sa bata campii despre Legea pensiilor, Stolojan ar trebui sa o citeasca! Prea se da profesionist pe la tv si e habarnist total! Spune el ca la 1 ianuarie 2021 se vor recalcula pensiile pe noua formula si ca majorarea cu 40 la suta nu ar face decat sa incurce.
Draga Stolo,
1. Recalcularea trebuia sa inceapa de la 1 ianuarie 2020 si sa aiba o durata de 2 ani pana se pot finaliza cele 5 milioane de dosare. Nu au inceput-o prietenii tai de la PNL, desi au trecut 5 luni din an, ceea ce ne da noua certitudinea ca nici nu au de gand sa aplice vreodata aceasta lege.
2. Punctul de pensie se majoreaza etapizat. Anul acesta creste pana la 1775 lei, iar in toamna anului viitor va fi 1875 lei.
3. Noua formula de calcul va fi aplicata in 2022 si va mai aduce o crestere de aproximativ 30 la suta, prin corectarea inechitatilor din sistem.
4. Vorbesti de doi ani despre Legea pensiilor si acum realizez ca nici nu ai citit-o macar… Pana acum nu am avut nervi sa te ascult!”, a scris Vasilescu.

Inainte sa bata campii despre Legea pensiilor, Stolojan ar trebui sa o citeasca! Prea se da profesionist pe la tv si e…

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Vineri, 29 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *