Legea amânării ratelor la bănci, atacată de PNL. Firea: ”Dovada vie că nu le pasă de oameni!”

Iulian Iacobescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat dur după ce liberalii au atacat la CCR cele două legi inițiate de PSD și susținute de Pro România, ALDE și UDMR, și anume  legea pentru amânarea ratelor la bănci și legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

”Gabriela Firea, primarul General al Capitalei: “Dovada vie că nu le pasă de oameni! Proba cinismului! În toata lumea s-au luat măsuri pentru protecția populației în fața crizei sociale și economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai că nu are propriile inițiative benefice pentru cetățeni, dar le și blochează pe cele parlamentare, ale celorlalte partide: PSD, Pro România, ALDE, UDMR.

În normele de aplicare ale OUG privind amânarea plăților ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege făcut de PSD în Parlament.Diferența majoră e că în OUG se percepe dobândă la dobândă, pe perioada amânării, în timp ce în proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fără costuri suplimentare.

Trageți dumneavoastră concluziile!” , a declarat Firea.

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei: "Dovada vie că nu le pasă de oameni! Proba cinismului! În toata lumea…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 6 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *