Jurnalistă, semnal de alarmă: Rareș Bogdan a făcut-o lată!

Iulian Iacobescu

Jurnalista Georgiana Arsene comentează scandalul iscat de gestul absolut sfidător făcut de Rareș Bogdan care a ales să aniverseze ziua fiicei sale neținând cont de faptul că legile în vigoare nu permit adunări mari de oameni și nici deschiderea restaurantelor.

”Legea e făcută pentru proști. Așa se poate sintetiza ultima știre legată de cheful dat de europarlamentarul PNL Rareș Bogdan la Cluj pentru fiica sa, la care au venit nu mai puțin de 100 de invitați.
Ce distanțare socială, ce restaurante închise, ce măsuri de protecție împotriva COVID-19? Vrăjeală! Praf în ochi pentru noi, proștii, care stăm și ascultăm de cei aflați vremelnici la putere, care râd de noi până la epuizare și stabilesc măsuri cât mai aberante. Pe care, ghici ce? Noi chiar ne dăm peste cap să le respectăm.
Deci… în timp ce fiica europarlamentarului Rareș Bogdan se distra alături de prieteni, copiii României trebuie să stea la distanță de cel puțin un metru unii de alții în grădinițe și să nu se joace cu jucării din material textil, inclusiv din pluș. De asemenea, din grădinițe se elimină covoarele, mochetele și draperiile.
E drept așa? Cu ce sunt unii mai buni decât alții? De ce unii copii au mai multe drepturi decât alții?”, a scris Arsene pe blogul său inprimalinie.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *