Jurnalistă: ”Domnule Iohannis, nu mai ieșiți dacă nu aveți ce să ne spuneți!”

Iulian Iacobescu

Georgiana Arsene, jurnalist și blogger, critică dur, într-un articol de pe site-ul personal În prima linie declarațiile publice făcute de președintele României, Klaus Iohannis, în urmă cu scurt timp.

”Declarația făcută în urmă cu scurt timp de președintele Klaus Iohannis mi-a demonstrat că suntem ai nimănui.

Nu m-am identificat niciodată cu ”românii lui”, ai lui Klaus Iohannis. Am văzut în discursurile președintelui României multă ură.

Totuși, ca președinte al unei țări să ieși în timp de criză mondială, nu locală, nu zonală, și să spui doar că regreți că au murit niște oameni din pricina COVID-19 mi se pare nu trist, ci revoltător. Este inadmisibil ca oamenii care se ocupă de comunicare să nu știe că, acum, românii NU AȘTEAPTĂ VORBE, ci MĂSURI CONCRETE! Românii vor să știe că statul în care trăiesc are grijă de cetățenii săi, că încearcă să aibă situația sub control!

Cum poți tu, ca președinte al României, să ieși să să declari că ”trăim momente de cumpănă pentru întreaga omenire, pe care niciunul dintre noi nu le-ar fi crezut posibile”?

Aceasta frază arată clar că suntem la mâna hazardului, că primul om în stat are o viziune mioritică asupra întregii situații de criză în care ne aflăm. Ei bine, nu se aștepta nimeni să ajungem aici, nu și-a dorit nimeni să fim într-o asemenea situație, dar asta spui în particular, la o cafea, o Cola sau ce-o mai fi. Nu ieși public – PUBLIC!!!!!- în fața a milioane de români, speriați că nu știu ce se întâmplă!

”Urmează săptămâni critice, care vor pune la grea încercare toate capacitățile statului, dar și rezistența noastră morală și emoțională”, a declarat Iohannis.

Ce face statul? Care sunt capacitățile lui? Ce măsuri a luat, pe termen mediu și lung, pentru protejarea populației? Sau unicul lucru care a mai rămas de făcut este să rezistăm moral și emoțional?”, a scris Arsene.

3 thoughts on “Jurnalistă: ”Domnule Iohannis, nu mai ieșiți dacă nu aveți ce să ne spuneți!”

  1. Dacă nenea Virusache nu-și spune în barbă, hai să-i las că și așa sunt prăpădiți și nu are nimeni grijă de ei, am beliîncurcat-o. Dacă osânda provine de la Doamne-Doamne și El nu-și întoarce fața la noi, va fi rău.

  2. Sper ca acest virus sa ne facă mai buni, sa numai existe atâta ura și dezbinare, create de Băsescu și Iohannis. Dumnezeu acum ne-a atenționat și dacă 6 6 de aceasta data nu am înțeles nimic, ne meritam soarta. Doamne ajuta.
    Trimis

  3. Aveți dreptate, românii sunt in mîna nimănui, nu putem pune baza decît pe citiva dintre cei care ne conduc, în rest sunt paiațe, hoți și trădători, au dat din coate să ajungă acolo sus doar ptr interes personal. România și românii nu merită asemenea bătaie de joc. Este in fruntea țării să slujească alte popoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *