Jurnalistă din Buzău, copleșită de Marcel Ciolacu

Iulian Iacobescu

Sângele apă nu se face. Acest lucru este demonstrat din plin de cunoscuta și dura jurnalistă Georgiana Arsene, care nu se teme să utilizeze forța cuvântului pentru a atrage atenția asupra problemelor din societatea românească.

Georgiana Arsene

Pe blogul său, inprimalinie.org, Georgiana Arsene, originară din județul Buzău, ca și Marcel Ciolacu, mărturisește că a fost, efectiv, copleșită de liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu, politician. Klaus Iohannis, agent electoral al PNL

Poate că pe lumea asta există sau nu coincidențe sau totul e la mâna hazardului, habar n-am. Dar azi mi-am schimbat părerea despre Marcel Ciolacu.

Georgiana Arsene

Dacă mi-ar fi pus cineva, de dimineață, că azi îl voi privi cu alți ochi pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, adică dacă voi vedea în el un adevărat politician de cursă lungă aș fin crezut că își bate joc de mine.

Nu l-am perceput pe Ciolacu ca pe un mare politician și nici nu i-am urmărit prea mult aparițiile publice.

Însă, azi, întâmplare sau voia destinului, am ascultat interviul pe care l-a acordat Hotnews. Ușor ușor, mi-am dat seama că Marcel Ciolacu nu doar că are stofă de politician, dar și că discursul său este unul foarte bun, argumentat.https://www.youtube.com/embed/fa3HBwaHRcQ?feature=oembed

Să vă explic/să mă explic, cum vreți să spuneți:

Am văzut în Marcel Ciolacu un politician sigur pe el, echilibrat, cu un discurs consistent.

Am văzut un om care și-a dominat interlocutorul, reușind să evite capcanele abil întinse de experimentata Clarice Dinu.

Am văzut și altceva decât discursul urii pe care ni-l livrează seară de seară președintele României, Klaus Iohannis, care și-a depășit cu mult atribuțiile și s-a transformat în agentul electoral al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *