Jaful de la Romgaz SA merge înainte. Volintiru=Dumnezeu

Iulian Iacobescu

Așa după cum vineri 13.ro a anticipat în articolul ”Nu mai au nici un Dumnezeu. Tun de 2 mil de euro dat de Volintiru-Romgaz în Săptămâna Patimilor”, ”că doar n-o să meargă Volintiru la pușcărie”, pe toate canalele de informare interne ale Romgaz, dar și pe mailurile personale ale multor angajați a început să circule un document prin care se încearcă aruncarea acestei hoții în cârca directorului STTM Cătană Cristian. Este o hârtie scrisă de un anume domn Hărăbor, membru CA Romgaz, loial, devotat și cumpărat de Volintiru care deține o firmă ce vinde piese de schimb, robineți și vane Romgazului.

Chiar acum, s-a anulat o licitație de piese de schimb, pentru că firma domnului Hărăbor nu avea DUAE și nu putea câștiga licitația. Făcând o comparație, ca să înțelegeți cum e Dumnezeu pe pământ, pentru credincioși, așa e și acest Volintiru în Romgaz, adică nimic nu se mișcă, nu se fură, fără știrea lui (vom reveni cu o anchetă ca să vedeți cum se fură sute de milioane de euro în România).

Prezentăm, mai jos, documentele premergătoare acestei hoții prin care facem dovada ilegalității prin faptul că scrie negru pe alb că acești bani nu erau cuprinși în planul de investiții, adică în buget, asta ca să nu mai vorbim de aprobarea CA.

Să nu mai vorbim de faptul că dacă acest contract este semnat de STTM, atunci acesta intră în contradicție cu decizia lui Volintiru din vara lui 2018 prin care spune că toate contractele mai mari de 500.000 de euro nu pot fi semnate decât de directorul general, adică Volintiru Adrian.

În al treilea document se arată cum directorul de la sucursală, numit acum două luni, Marius Tiberiu Baciu, a aprobat imediat plata. Acest Baciu a fost numit în funcție în ianuarie 2020 pentru a semna toate ilegalitățile pe care Volintiru le avea pregătite.

ÎN ATENȚIA DNA!

O simplă audiere a directorului STTM Cătană Cristian și ridicarea acestor documente și nu numai care dovedesc jaful lui Volintiru (până nu dispar sau nu-și dau ăștia foc la arhivă) ar duce la aflarea adevărului, la împiedicarea acestui tun, stoparea prejudicierii companiei și jefuirii banului public.

Dar, ce să vezi, domnul Volintiru este bine merci încă în funcție, spunându-le apropiaților că nu are ce să i se întâmple deoarece este nepotul unui fost ministru PNL și că îl are la mână pe Virgil Popescu, ministrul Economiei, cu niște acte semnate de acesta, dar, ce este și mai grav este faptul că el clamează apropierea de directorul unui serviciu de informații (asupra identității căruia păstrăm tăcerea deocamdată).

P.S. Domnule ministru Virgil Popescu, mâine este ședință de CA la Romgaz SA, unde puteți pune capăt acestui cancer generalizat care a cuprins Romgaz SA. Nu credem că antibioticele își mai fac efectul. Doar bisturiul. Opriți jaful!

Va continua…

One thought on “Jaful de la Romgaz SA merge înainte. Volintiru=Dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *