Ionel Arsene: ”Este o crimă ceea ce faceți, liberalilor!”

Claudia Popa

Liderul PSD Neamț nu mai suportă indolența Ministerului Sănătății și cere, imperativ, oficialilor din Sănătate, să dea avizul pentur funcționarea aparatului PCR de la Spitalul Județean.

Situația este gravă, pentru că nu se pot salva vieți. În opinia liderului PSD, ceea ce fac liberalii este de-a dreptul o crimă.

”DAȚI AVIZUL PENTRU FUNCȚIONAREA APARATULUI PCR DE LA PIATRA NEAMȚ, LEPRELOR!!!

Se împlinesc două săptămâni de când la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț există sistem Real-Time PCR, care zace nefolosit din cauza indiferenței guvernului PNL față de suferința românilor!

Personal am discutat, încă de acum două săptămâni, cu ministrul Sănătății, și mi-a promis că rezolvă în ziua respectivă, problema de la Neamț! Dar constat că au fost vorbe în vânt, promisiuni deșarte, așa cum fac liberal-democrații de când sunt la guvernare!

Dragi nemțeni, vreau să știți că în continuare, la Piatra Neamț, la Spitalul Județean, lipsește avizul pe care trebuie să îl dea Ministerul Sănătății, pentru a putea fi pus în funcțiune acest aparat PCR, care ar TESTA și ar salva VIEȚI!

Dacă ar funcționa, cu acest aparat s-ar realiza pe plan local analizele probelor prelevate de la cadrele medicale și persoanele suspecte a fi infectate cu Coronavirus din județul Neamț!

Am făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a aduce în sprijinul nemțenilor acest adevărat laborator pentru efectuarea analizelor și, iată, stă de pe 16 aprilie nefolosit, pentru că factorii de decizie nu sunt absolut deloc interesați de pornirea aparatului PCR!

Este o crimă ceea ce faceți, liberalilor! Nu vă gândiți nicio clipă la nemțeni! Nu vă gândiți câte vieți aveți pe conștiință! Sunteți nepăsători față de problemele reale ale acestei perioade și este revoltător cum vă bateți joc de cetățeni!

SĂ VĂ FIE RUȘINE!!!”, le-a transmis Arsene.

DAȚI AVIZUL PENTRU FUNCȚIONAREA APARATULUI PCR DE LA PIATRA NEAMȚ, LEPRELOR!!!Se împlinesc două săptămâni de când la…

Publicată de Ionel Arsene pe Luni, 27 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *