Ionel Arsene, atac dur la Roman: ”Măi accident al politicii românești…”

Iulian Iacobescu

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, reacționează puternic după ce liderul deputaților PNL, Florin Roman a declarat că baronii roșii refuză să cumpere PCR-uri de testare” a românilor în plină pandemie de coronavirus”.

 ”MINCIUNILE MARCA PNL, DEMONTATE CU PROBE.

Dacă ești prost de mic, când ești mare numa’ te joci!

Florin Roman, liderul deputaților PNL și fost șef al PNL Hunedoara, județ care în aceste momente este în aceeași situație ca Suceava din punct de vedere al gestionării crizei pandemiei, minte ca un ticălos, așezând Neamțul în lista județelor care nu au achiziționat aparatură pentru testarea COVID-19.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, ochelari de vedere, costum şi text

Măi accident al politicii românești, află că am achiziționat aparatul PCR real-time pentru testarea COVID înainte de a se trezi președintele tau! Colegul tău cocoțat în fruntea Prefecturii Neamț ne-a încurcat în loc să ne ajute, ascultând ordinele de partid. Încă din data de 3 aprilie, la Spitalul Județean din Piatra Neamț a ajuns aparatul PCR real-time pentru testarea COVID.

Deși formațiunea din care faci parte și care guvernează țara nu a trimis în Neamț nici măcar un echipament de când a început pandemia, deși se știa încă din ianuarie că va veni această nenorocire asupra oamenilor, nu ați făcut decât scenarii privind alegerile anticipate.

Măi catastrofă, informează-te înainte de a deschide gura! Ticăloșilor, lăsați politica și guvernați pentru oameni!”, i-a transmis Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *