Iohannis s-a făcut de râs! Ministrul Educației din Franța a făcut totul public!

Claudia Popa

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, ieri, că școlile din România nu se vor redeschide, decizia fiind luată în urma unei analize a deciziilor altor țări din UE.

Șeful statului a spus că în Franța au fost deschise școli, iar elevii s-au infectat. Realitatea este, însă, alta.

„Am dorit să știm și ce fac alte țări. Am constatat că sunt o serie de țări care nu mai doresc să redeschidă școlile, alte țări unde situația e în evaluare. Ne-am uitat la exemplul din Franța, unde într-o provincie s-a deschis experimental școala. Nu a decurs foarte bine: după câteva zile, zeci de elevi au fost testați pozitiv, mai mulți dascăli au ajuns la terapie intensivă. Lucrurile nu sunt deloc simple”, a declarat Iohannis.

“În Franța, unitățile de învățământ vor fi deschise abia din 11 mai. Singurii copii care au mers la școală sunt ai personalului din linia I – medici, polițiști, pompieri sau jandarmi – care n-a avut cu cine să-i lase acasă. Este vorba de 30.000 de copii din 13 milioane, adică sub 1%”, a declarat pentru Libertatea responsabila biroului de presă al Ministerului Educației din Franța, Agnès Longueville.

Unde este fake-ul lui Iohannis? În Franța, școlile se vor redeschide abia în 11 mai, deci nu se pune problema ca școlile franceze să se fi deschis deja, așa cum declarase Iohannis. Deci nu aveau cum să se îmbolnăvească elevii, din moment ce nu veniseră la școală!

Apar mai multe întrebări: de ce a făcut Iohannis o asemenea greșeală? Nu a fost informat corect sau consilierii săi strecoară greșeli în comunicări cu scopul de a-l discredita?

8 thoughts on “Iohannis s-a făcut de râs! Ministrul Educației din Franța a făcut totul public!

 1. Domnule președinte sinteti de acord că sa vă donati salariul dumneavoastră pe lunile cu pandemiei
  Martie.. Aprilie și Iunie
  Și dat pentru sprijinul populației ?

  1. Până la salariu,ar trebui să returneze statului chiria încasată ilegal(aproximativ 360000 de euro) de la Raiffeisen Bank și de care nu mai vorbește nimeni!
   Dar stați liniștiți că n-o să-i de-a:sunt toți la fel, joacă pe aceeași mână,pe scenă se ceartă și după căderea cortinei de pupă!

  2. Da da , vezi sa nu , ce-i prost ,? trebuie sa se asigure cu bani pina la moarte , si sa-si umfle conturile peste tot in lume idiotul asta!

 2. Dezinformare ca despre asta vorbim.!!!! Chiar poate sa ne prosteasca la infinit a est om care a reușit rară perfirmanta sa fie urat de romani ca și premierul Ludovic Orban.!!!!
  In ce hal a ajuns România cu aceste doua personaje.!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *