Iohannis, nu știai că medicii sunt carne de tun?

Ovidiu Zară

Linișteeeee!
Stați la locurile voastre!
S-a trezit șhefulikă și i-a convokat la “o tacla” on-line pe eunucii din GuWernerul LUCOVID.

Șefulică e “îngrijorat” de soarta medicilor și de lipsurile din spitale.
Abia acum …

Și de bine ce-i curg lacrimile tot pe frunte în sus de grija medicilor, le dictează: “Evitați panica, asigurați un climat plăcut în spitale!”.

Da’ când ai decis la finele anului trecut să plătească România în avans către SUA achiziții de armament, deși fusesei avertizat de servicii cu privire la iminența unei crize socio-medicale si economice la nivel global, nu știai șefulika ce nevoi sunt în spitale?
Nu știai că medicii sunt carne de tun, la fel ca și pacienții?
Știai!

Da’ când ai aprobat bugetul de stat și ai majorat bugetele serviciilor în detrimentul sănătății și al educației, nu știai de faptul că sistemul sanitar e la pământ?
Nu știai că medicii sunt carne de tun, la fel ca și pacienții?
Știai!

Acum “plângi” de mila medicilor, dar îi urechezi zicându-le să asigure “un climat plăcut în spitale” și să “evite panica”.

Păi, ce ai vrea șefulikă să facă medicii care sunt expuși, deja bolnavi și epuizați psihic și văd oameni bolnavi care inundă spitalele pe bandă rulantă?

Când te referi la “climat plăcut în spitale” înțeleg că matale ai vrea ca medicii sa devină DJ și să le pună bolnavilor un Judas Priest, un Iron Maiden, ori vreun Elvis la megafoane și, eventual să devină chelneri și să servească pacienții cu câte o cafea, cu v-un trabuc …
Presupun că te-ai gândit că și asistentele ar putea face câte un masaj bolnavilor ! Unul din ăla “eroic”…
Doar ești “minte luminată” și “obraz subțire”, că la matale, la Cotroceni, acolo, e școală de dans și “bune maniere”…

Șefulikă, wake up!
Ieși pe stradă!
Deschide televizorul! Radioul!
Deschide calculatorul și vezi știrile!

Medicii urlă de mai bine de o lună de zile – de când ne “asigurai” că virusul “e o simplă răceală” și ne vrăjeai că 80% din români vor alegerile anticipate ca să îți faci guwernerul tău – că sunt carne de tun și n-au nimic să-i protejeze.

Acum te treziși, șefulikă?
Și vrei “climat plăcut”!
Bă, ejti nebun ?!
Asta-i România normală ?

3 thoughts on “Iohannis, nu știai că medicii sunt carne de tun?

    1. Subscriu in totalitate ! Boul asta moscat a fost informat de catre ofiterii SRI prin Buletinele Zilnice care ajungeau pe masa Dobitocului,dar s-a sters la cur cu ele ! In aceasta situatie nu exista decat o singura solutie ! DEMISIA,si cercetarea acestui martzafoi impaiat de catre procurorii de pe langa I.C.C.J. in vederea trimiterii in judecata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *